De voordelen van OrthoProof Digitale Modellen

1 Sneller en efficiënter werken

3D modellen worden binnen 24 uur na ontvangst van de opdracht door OrthoProof elektronisch aan u geleverd en automatisch, dmv patiëntnummer aan uw patiënt gekoppeld waardoor u er direct mee aan de slag kunt; waar u ook bent.

Nooit meer zoeken in uw archief, alle informatie direct voor handen. U bespaart kostbare tijd bij het opstellen van uw behandelingsplannen. Tijd die u nu kunt besteden aan het verder uitbouwen van uw praktijk. Daarnaast is de kans op breuk niet aanwezig en bespaart u de nodige zoektijd van uw assistenten.


2 Bespaar kostbare opslagruimte

De modellen staan altijd in de patiëntenfile en hoeven niet meer opgeslagen te worden in een modellenkast. U bespaart hierdoor niet alleen tijd maar ook (zeer) kostbaren vierkante meters. Ruimte die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om een extra behandelplek toe te voegen aan uw praktijk.

Een hele kast vol aan gipsmodellen staat gelijk aan 1 CDROM met 3-D modellen.


3 State-of-the-art technologie

Omdat OrthoProof, als eerste organisatie, met ultramoderne CT-scanners werkt en direct van de afdruk scant, is de kwaliteit van de scans aanzienlijk beter dan die van de huidige methoden die gebaseerd is op gipsafdrukken en laserscanners. Door direct vanaf de afdruk te scannen zijn we daarnaast tevens in staat uw 3-D modellen sneller en tegen een zeer scherpe prijs te leveren.

4 Gebruiksvriendelijk

Efficiënter werken staat aan de basis van OrthoProof. Dus geen moeilijke menu?s en schermen, opslag of overbodige functionaliteiten. Wat u nodig heeft zit er in. Binnen een of twee muisklikken bereikbaar. Een korte, door ons gegeven, training is genoeg om jarenlang plezier te hebben van uw 3-D modellen.

5 Betere metingen en analyses

De kwalitatief hoogwaardige CT-scans stellen u in staat om een groot aantal zeer nauwkeurige orthodontistische metingen te verrichten. Metingen en analyses verricht in DigiModel zijn aanzienlijk nauwkeuriger dan handmatige metingen op gipsmodellen. Bovendien maakt de software het doen van metingen en analyses gemakkelijker en sneller. Uw bent in staat om uw patiënten een nog betere kwaliteit te garanderen. In minder tijd!

6 Eenvoudig informatie delen

Door de 3-D visualisatie van uw modellen kunt uw op een heldere manier de verschillende behandelstadia aan uw patiënt laten zien. De patiënt kan aan de stoel via een beeldscherm meekijken terwijl u het behandelplan uitlegt. Maar niet alleen richting de patiënt. Ook wanneer u de informatie wilt delen met collega?s en andere specialisten is OrthoProof een uitkomst. Of u nu een beeld per E-mail wilt verzenden of een complete file wilt delen; het kan allemaal, snel en eenvoudig met OrthoProof. Nuttig en leuk!

7 Sluit aan op ieder patiëntinformatie-systeem

De 3-D modellen en de software van OrthoProof sluiten aan op bijna elk patiëntinformatie-systeem. Zo heeft u direct de juiste modellen bij de juiste patiënt. Geen moeilijke installatie, geen afbreukrisico en in de voor u vertrouwde omgeving. Wilt u weten of OrthoProof ook aansluit op uw praktijksoftware vraag het onze experts. 0031 30 605 22 00

8 Milieuvriendelijk

Gipsmodellen zijn in meerdere opzichten belastend voor het milieu, door 3-D modellen te gaan gebruiken ondersteunt u gelijk een beter milieu.