OrthoProof Support » Hulp op afstand

TeamViewer downloaden

U kunt hier de client downloaden, geef OrthoProof het ID en Wachtwoord door en u wordt geholpen.

Indien onze supportafdeling hierom vraagt kunnen wij met u meekijken en zelfs uw computer voor u bedienen op afstand. Uiteraard kan dit niet zomaar; er is software voor nodig en elke verbinding moet door u worden goedgekeurd.

Om hulp op afstand mogelijk te maken download u onderstaand bestand en voert u dit uit. Er verschijnt dan een venster zoals aangegeven met een ID en een Password. Geef deze door aan de support medewerker en de tijdelijke verbinding wordt opgestart.

Mac gebruikers; klik hier.